Εγγραφές καθημερινά από 09:00 - 14:00

Διεθνής μαθηματικός διαγωνισμός «Καγκουρό»

Το 2021 ο Διεθνής μαθηματικός διαγωνισμός «Καγκουρό» θα γίνει ηλεκτρονικά στις 22 Μαΐου, ημέρα Σάββατο και ώρα 9:00 το πρωί. Η διάρκειά του είναι 1 ώρα και 30 λεπτά.

Οποιοσδήποτε μαθητής από Β΄ Δημοτικού έως Γ΄ Λυκείου μπορεί να πάρει μέρος στον διαγωνισμό. Θα χρειαστεί πρώτα να επικοινωνήσει με το Σχολείο μας στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. για να εγγραφεί, μέχρι τις 20 Απριλίου 2021. Το αντίτιμο της εγγραφής είναι 12,50 €, το οποίο θα πρέπει να καταβληθεί στο γραφείο του Σχολείου μας μέχρι την προθεσμία υποβολής της συμμετοχής.

Για την εγγραφή είναι απαραίτητο να δώσει μια διεύθυνση email (μοναδική για κάθε διαγωνιζόμενο), όπου θα σταλούν πληροφορίες και ένας μοναδικός σύνδεσμος για την συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Επίσης, θα δώσουμε στους μαθητές την ευκαιρία για πρόβα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, αρκετές μέρες πριν από τον διαγωνισμό.

Με δεδομένη την εγγραφή, θα παραλάβει από το Κέντρο Εξέτασης email με αναλυτικές πληροφορίες. Περίπου 2 εβδομάδες πριν τον διαγωνισμό, θα σταλεί στο ίδιο email ένας μοναδικός σύνδεσμος (link) που οδηγεί απευθείας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του διαγωνισμού.

Την ημέρα και ώρα του Διαγωνισμού, πατώντας στον ατομικό σύνδεσμο (link) που έχει αποσταλεί με email, ο διαγωνιζόμενος θα μεταφερθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του διαγωνισμού. Εκεί, χάρη στον μοναδικό σύνδεσμο που θα αναγνωρίζει τα στοιχεία του, θα μπορεί να διαγωνιστεί και να καταχωρήσει τις απαντήσεις του. Με την ολοκλήρωση των απαντήσεων, θα μάθει αμέσως την βαθμολογία του.

Επίσης, λίγες εβδομάδες μετά τον διαγωνισμό θα παραλάβει από το Κέντρο Εξέτασής που έκανε την εγγραφή τα δώρα του.

Θα είμαστε σε συνεχή επαφή για τις λεπτομέρειες της διεξαγωγής του διαγωνισμού, τόσο απευθείας όσο και, παράλληλα, από την ιστοσελίδα μας

www.kangaroo.gr

https://www.facebook.com/kangarooGR.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ...

facebook   YouTube icon

logo paramythoupolis

Facebook

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. More details…