Εγγραφές καθημερινά από 09:00 - 14:00

Η τρίτη εβδομάδα του Camp μας!

 

   Η Τρίτη και τελευταία περίοδος του Camp μας έφτασε στο τέλος της. Τα παιδιά συμμετείχαν σε ποικίλες δραστηριότητες και διασκέδασαν με την ψυχή τους!

Οι μικροί μας μαθητές είχαν και αυτή την εβδομάδα τη χαρά να επαναλάβουν δραστηριότητες που τους άρεσαν πολύ, αλλά να δοκιμάσουν και καινούριες. Έτσι, εκτός από αθλήματα, χορό, ζωγραφική, μουσική, παιχνίδια στα αγγλικά και γαλλικά, μικρές εξορμήσεις για παιχνίδι στις εγκαταστάσεις του Αμπελακιακού και στο παιδότοπο Παπαγαλάκια, αφήγηση παραμυθιού και σκάκι, συμμετείχαν σε μια πολύ διασκεδαστική εκδρομή, στο Horse Club Μέγαρα, όπου είχαν την ευκαιρία να κάνουν ιππασία. Επίσης επισκέφθηκαν τον Ιερό Ναό των Εισοδείων της Θεοτόκου στα Αμπελάκια, όπου μας περίμενε ο φιλόλογος και λαογράφος κ. Βελτανισιάν που μας μίλησε για την ιστορία της εκκλησίας και μας έδειξε αγιογραφίες Σαλαμίνιων αγιογράφων. Εντύπωση τους έκανε και η επίσκεψή μας σε ένα παλαιό παραδοσιακό σπίτι, αρχαίο παρατηρητήριο και νοσοκομείο.

   Το φετινό Camp μας έφτασε στο τέλος του, αφήνοντάς μας μόνο όμορφες αναμνήσεις με χαρούμενες στιγμές, πολύ παιχνίδι και πολλά χαμόγελα!!! Καλό υπόλοιπο Καλοκαιριού!!! Να συνεχίσετε να περνάτε όμορφα!!!

Διαφάνεια2

Διαφάνεια3

Διαφάνεια4

Διαφάνεια5

 

 

   

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ...

facebook   YouTube icon   instagram icon 1

logo paramythoupolis

Facebook

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. More details…