Εγγραφές καθημερινά από 09:00 - 14:00

Ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Ιωακειμίδης στο Σχολείο μας

Με μεγάλη χαρά το Σχολείο μας υποδέχτηκε τον συγγραφέα κο Ιωακειμίδη Κωνσταντίνο, όπου παρουσίασε το βιβλίο του «Μια φορά ήταν ο καιρός» στα παιδιά του προνηπίου, νηπίου, Α΄ και Β΄ τάξης.

Μια φορά ήταν ο καιρός! Μεγάλος και τρανός που για να μη βαριέται άλλαζε συνεχώς. Όμως έχει ελαττώματα δυστυχώς. Η φύση είναι εξαγριωμένη με τους ανθρώπους επειδή πετούν τα σκουπίδια τους όπου βρουν και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Ο καιρός την παρακάλεσε να σταματήσει το κακό και να δώσουν στους ανθρώπους μια δεύτερη ευκαιρία. Θα τα καταφέρει άραγε ο καιρός να την πείσει; Οι άνθρωποι θα αρχίσουν να κάνουν ανακύκλωση και να σέβονται το περιβάλλον; Ποιος ξέρει; Ένα βιβλίο πιο επίκαιρο από ποτέ! Μια ιστορία που περνάει μηνύματα για την κλιματική αλλαγή και την προστασία του περιβάλλοντος.

Μετά την παρουσίαση τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να πάρουν υπογεγραμμένο το βιβλίο του συγγραφέα και να συνομιλήσουν μαζί του!

Διαφάνεια1

 

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ...

facebook   YouTube icon   instagram icon 1

logo paramythoupolis

Facebook

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. More details…