Εγγραφές καθημερινά από 09:00 - 14:00

Αποχαιρετιστήριο πάρτυ για τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του Σχολείου μας!

   Με μια ενθουσιώδη και συγκινητική εκδήλωση αποχαιρέτησε ο Σύλλογος Διδασκόντων, η Διεύθυνση του Σχολείου και η δασκάλα της τάξης, τους απόφοιτους του σχολικού έτους 2023-2024.

   Τους παρευρισκόμενους γονείς και τους απόφοιτους, καλωσόρισε η Διεύθυνση του σχολείου και τους ευχήθηκε να ακολουθούν τα όνειρά τους. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Διευθύντρια του σχολείου και δασκάλα τους, η οποία αποχαιρέτησε τους μαθητές. Οι απόφοιτοι νοστάλγησαν στιγμές απ΄ την επτάχρονη παρουσία τους στο σχολείο και ευχαρίστησαν εκπαιδευτικούς και γονείς για όσα τους πρόσφεραν.

   Στη συνέχεια της εκδήλωσης τραγούδησαν και χόρεψαν με τις καθηγήτριες Μουσικής και Γυμναστικής, έπαιξαν και ευχαριστήθηκαν την τελευταία μέρα τους στο σχολείο!

   Φεύγοντας υποσχέθηκαν ότι δεν θα μας ξεχάσουν και θα έρχονται στο σχολείο να μας βλέπουν!

«Αγαπητά μας παιδιά, ο επόμενος Σεπτέμβρης θα σας βρει αλλού, αλλιώς και κυρίως άλλους. Μέσα από την καρδιά μας ευχόμαστε να είναι η αρχή για υπέροχα επόμενα. Καλή αρχή στο νέο σας ξεκίνημα!»

Διαφάνεια1

Διαφάνεια2

Διαφάνεια3

Διαφάνεια4

Διαφάνεια5

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ...

facebook   YouTube icon   instagram icon 1

logo paramythoupolis

Facebook

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. More details…