Η 4η εβδομάδα του Camp μας ήταν το κερασάκι στην τούρτα!
Με ένα χαμόγελο μεγαλύτερο κι από τη διάθεσή μας, αποχαιρετάμε αυτή την τελευταία εβδομάδα γεμάτοι αναμνήσεις, δημιουργία, παιχνίδι και… μπόλικη δροσιά!
Μέσα στις αίθουσες ξετυλίχτηκαν μικρά θαύματα:
Παίξαμε δεξιοτεχνικά παιχνίδια που ζωντάνεψαν μυαλό και χέρια, δημιουργήσαμε καλοκαιρινές χειροτεχνίες που μοσχοβολούσαν ήλιο και θάλασσα ταξιδέψαμε μέσα από μια βιωματική και ξεκαρδιστική αφήγηση παραμυθιού όπου το παραμύθι πήρε σάρκα και οστά!
Στην αυλή… το γέλιο δεν σταμάτησε ποτέ!
Τρέξαμε, συναγωνιστήκαμε και γελάσαμε με τα αθλητικά μας παιχνίδια, ενώ το αγαπημένο μας μπουγέλο μας δρόσισε, μας ένωσε και… μας μούσκεψε ως το κόκκαλο!
Δεν ξεχάσαμε τη δημιουργική μας πλευρά: Πιάσαμε πινέλα και εξερευνήσαμε μοναδικές τεχνικές ζωγραφικής και τα έργα μας θα τα ζήλευε και ένας καλλιτέχνης!
Μπήκαμε και στην κουζίνα, όπου φτιάξαμε κουλούρια Θεσσαλονίκης με τα ίδια μας τα χέρια και γλυκαθήκαμε με ζελέ και σοκολατένιο κορμό που μας έκαναν να γλείφουμε και τα δάχτυλά μας!
Ο ρυθμός μάς πήρε και μας σήκωσε! Στη σχολή Road Runners Dance Team, ξεδιπλώσαμε ταλέντο και τρέλα με χορευτικές κινήσεις Rock ‘n Roll που θα τις θυμόμαστε για καιρό!
Και βέβαια, τι θα ήταν καλοκαίρι χωρίς νερό;
Δροσιστήκαμε στις πισίνες του πολύχρωμου πολυχώρου Παπαγαλάκια και βουτήξαμε στα δροσερά νερά του κολυμβητηρίου του Νησιού, σαν μικρά δελφίνια!
Ήταν μια εβδομάδα που τα είχε όλα: γέλιο, μάθηση, φίλους, γεύσεις, χορό και… μαγικές στιγμές που θα κρατήσουμε για πάντα στην καρδιά μας.
Ανανεώνουμε, λοιπόν, το καλοκαιρινό μας ραντεβού για του χρόνου, με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις, χαμόγελα και αξέχαστες στιγμές! Μέχρι τότε… να έχετε ένα μαγικό καλοκαίρι!”





